Henkilöstö

OPTIMI TRAINING OY:N HENKILÖSTÖ PALVELEE TEITÄ AMMATTITAITOISESTI JA JOUSTAVASTI

Asiakaspalvelu

puh. 040 350 6740 tai 040 744 1797
sähköposti: optimi@optimitraining.fi tai etunimi.sukunimi@optimitraining.fi

Kouluttajat ja asiantuntijat

Kouluttajaverkostomme on erittäin kattava ja sen ansiosta toimialueemme on koko Suomi. Lähes 100 syntyperäisen ja suomalaisen kielikouluttajamme tiimillä on rautainen ammattitaito ja monipuolinen kokemus kouluttamisesta eri alojen organisaatioissa, sekä yrityksissä että julkishallinnossa. Kaikilla on korkeakoulututkinto, kielikouluttajan pedagoginen pätevyys ja useamman vuoden kokemus kouluttajana toimimisesta.

Kouluttajien saamaa palautetta:

kommenttejaborder

“Todella hyvä kurssi. Opettaja oli aivan loistava. Energinen, interaktiivinen ja innostava. Hänellä oli paljon erilaisia esimerkkejä ja käsitys siitä millaista työtä teemme. “

“Loistava, ammattitaitoinen ja inspiroiva opettaja! Ihan kuin olisin mennyt Englantiin, kun saavuin tunnille.”

“Kouluttaja on innostava ja ammattitaitoinen. Erityisen hyvää opetuksessa on se, että kouluttaja kielellisen opetuksen ohessa kertoo myös venäläisestä kulttuurista sekä historiasta sanojen takana.”

“Kaiken kaikkiaan laadukasta opetusta, josta saa onnistumisen tunteita ja ylläpitää motivaatiota! Aion ehdottomasti jatkaa opiskelua ja osallistua muille kursseille tämän meneillä olevan kurssin jälkeen! “

”The best thing about the course were the vivid discussions we had. Not only the language, we got to know our colleagues better.”

”The trainer very flexibly adjusted to the needs group had, even when the group members varied from time to time.”

“Hon är jättebra! Parempaa opettajaa ei voisi toivoa. Hän valmistelee tunnit ryhmän tarpeiden mukaan ja keskusteluttaa ryhmää niin että kaikki varmasti pääsevät ääneen. Korjaa kannustaen, ei lannistaen, ja apua voi kysyä aina.”