Näin palvelemme

Optimi Training Oy on täyden palvelun kielikoulutusyritys. Suunnittelemme koulutukset aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.
Palveluumme kuuluu tarpeiden kartoitus ja tasomäärittely, koulutuksen suunnittelu ja toteutus, seuranta ja vaikuttavuuden arviointi sekä raportointi.

Kielikoulutukset toteutetaan tuloksellisesti ja innostavasti. Osallistujat saavat oppimista tukevaa, heidän tarpeisiinsa räätälöityä oppimateriaalia. Koulutuksen aikana kouluttaja antaa osallistujille motivoivaa palautetta heidän edistymisestään. Kielikoulutusten tavoitteena on aina myös motivoida opiskelijat innostuneiksi kielen harrastajiksi niin, että mielenkiinto kieleen jatkuu kielikoulutuksen rinnalla ja sen päätyttyäkin. Kouluttajat antavat osallistujille runsaasti vinkkejä omatoimiseen opiskeluun, esimerkiksi linkkejä internetsivuille, joista on hyötyä itseopiskelussa.

Opiskelijoilla on käytössä oma opiskelijaportaali. Koulutuksen vaikuttavuutta ja laatua seurataan koulutuksen aikana ja lopussa tehtävällä kielitaidon arvioinnilla ja osallistujapalautteella. Haluamme näin varmistaa koulutuksen korkean tason ja tuloksellisuuden koko koulutuksen ajan.

Asiakkaamme voivat seurata koulutusten etenemistä Optimi Backstage -koulutustenhallintajärjestelmämme kautta. Olemme saaneet erinomaista palautetta Optimi Backstage -järjestelmästä asiakkailtamme.

Optimi Training Oy:lla on vankka kokemus kieli- ja kulttuurikoulutusten ulkoistamissopimusten hoitamisesta useiden yritysten kanssa. Olemme toteuttaneet koulutuksia suurille yrityksille koko Suomen alueella, joten pystymme hoitamaan suurienkin opiskelijamäärien hallinnoinnin. Toimintatapamme koulutuksen organisoinnissa ja suunnittelussa on järjestelmällinen. Vahvuusalueitamme ovat erityisesti opetuksen korkea pedagoginen laatu, useiden opetusmenetelmien hallinta sekä opiskelijoiden tarpeet huomioivat innovatiiviset koulutusratkaisut. Tarjoamamme koulutus on aina tavoitteellista, motivoivaa ja tuloksellista. Optimi Trainingin laadunvarmistusmenetelmä kattaa koko koulutusprosessin ja toimii sekä koulutuksen onnistumisen mittarina, että asiakkaan takuuna korkeatasoisesta kielikoulutuksesta.

Kysy lisää koulutusten ulkoistamisesta.