Kielikoulutus yrityksille työelämän tarpeisiin

Kielikoulutus yrityksille antaa valmiuksia toimia kansainvälisessä ympäristössä. Tuloksellisten kielikurssiemme avulla organisaation viestintä kehittyy uudelle tasolle.

Laadukas kielikoulutus yrityksilleTyöelämä on kansainvälistä ja kommunikointi asiakkaiden, yhteistyökumppanien ja vieraskielisten kollegoiden kanssa on jokapäiväistä. Kielitaitoiset työntekijät tuovat jokaiselle organisaatiolle uskottavuutta. Sujuvat viestintätaidot tekevät työarjesta helpompaa. Yrityksille suunnattu kielikoulutus kehittää juuri omiin työtehtäviin liittyviä kielenkäyttötilanteita, olipa ryhmässä sitten assistentteja, myyntihenkilöstöä, asiantuntijoita tai johtoa.

Oman toimialan sanasto ja fraseologia on pääosassa, unohtamatta kuitenkaan small talkia ja kulttuurituntemusta. Optimilla ja kouluttajillamme on vankka kokemus mm. seuraavilta aloilta: terveydenhoito, palvelu, vakuutus, pankki, rahoitus, liikenne, kuljetus, energia, ympäristö, rakennus, teollisuus, teknologia, tietoliikenne, kauppa ja kulutustavara ja erilaiset organisaatiot ja valtionhallinto.

Kielikoulutus yrityksille aina joustavalla toteutuksella

Asiakkainamme on suuria kansainvälisiä yrityksiä, julkishallinnon organisaatiota sekä pienyrityksiä; kaikille tarjoamme täyden palvelun kielikoulutusta. Optimin yhteyshenkilö huolehtii kurssijärjestelyistä ja varmistaa, että kaikki sujuu hyvin. Käytössänne on sähköinen kurssiportaali, jonka kautta voitte seurata kurssien etenemistä ja näette osallistujien antamat palautteet kursseista. Opiskelijat saavat henkilökohtaiset tunnukset kielikoulutusportaaliin.

Kielikoulutus yrityksille voidaan toteuttaa tehokkkaana intensiivivalmennuksena esim. 2-4 x 2-3 h tai pidempikestoisena viikko-opetuksena esim. 10-15 x 90 min. Opiskella voi ryhmässä, parin kanssa tai yksityisopiskelijana.

Kurssien aikataulut ja pituudet sovitaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Koulutukset järjestetään ensisijaisesti asiakasyrityksen omissa tiloissa. Koulutus on mahdollista toteuttaa myös etäyhteydellä esim. Skypen tai Teamsin kautta. Meillä on laaja n. 100 kielikouluttajan verkosto, ja järjestämme kielikoulutuksia yrityksille ympäri Suomen.

Tuloksellista kielikoulutusta yrityksen tarpeisiin

Olipa tavoitteenanne yrityksen työntekijöiden valmentaminen kansainvälisiä neuvottelutilanteita varten, sujuva asiakaspalvelu ruotsiksi, suomen alkeiskurssi tai johdon yksityisopetus, me räätälöimme kurssikokonaisuudet sopiviksi erilaisiin työelämän tarpeisiin.

Organisaation tai yrityksen kielikoulutus suunnitellaan sekä yrityksen että osallistujien yksilöllisiä tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla palveleviksi. Millaisissa tilanteissa teillä tarvitaan kielitaitoa? Kerromme mielellämme kurssivaihtoehdoista!

Esimerkkejä täsmätarpeista, joita varten kielikoulutuksiamme on järjestetty:

 • Powerful presentations
 • Negotiation Skills
 • Effective Telemeetings
 • E-mails in English
 • Confidence Across Cultures
 • Customer Service
 • Technical Writing
 • Grammar Brush Up
 • Presentationer på svenska
 • Förhandlingsteknik
 • Telefonsvenska

Opiskelua läsnä ja sähköisesti etänä

Kaikki kurssille osallistuvat saavat käyttöönsä henkilökohtaiset tunnukset sähköiseen Optimi Backstage -opiskelijaportaaliimme. Kurssin materiaalit ja eteneminen päivittyvät sinne reaaliajassa. Toimitamme portaalin tunnukset työnantajalle. Näin kurssin tilaaja voi halutessaan seurata osallistujien etenemistä sekä palautetta, jota osallistujat meille kurssista jättävät. Olemme saaneet asiakkailtamme erittäin positiivista palautetta Optimi Backstage -koulutusjärjestelmästämme.

Järjestämme kielikoulutuksia yrityksille ympäri Suomen ja meillä on erittäin laaja kielivalikoima; tarjolla on yleisimmät kielet aina arabiasta urduun. Kerromme mielellämme yrityksille suunnatuista kielikoulutuksta lisää joko puhelimitse 040 350 67 40 , 040 7441 797 tai sähköpostitse optimi@optimitraining.fi.

Ota yhteyttä!