(function(){ window.ldfdr = window.ldfdr || {}; (function(d, s, ss, fs){ fs = d.getElementsByTagName(s)[0]; function ce(src){ var cs = d.createElement(s); cs.src = src; setTimeout(function(){fs.parentNode.insertBefore(cs,fs)}, 1); } ce(ss); })(document, 'script', 'https://sc.lfeeder.com/lftracker_v1_bElvO73EbPaZMqjY.js'); })(); Yksityisopetus - Optimi Training Oy
Opiskelijalähtöistä ja asiantuntevaa kielten yksityisopetusta
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Toiveidesi mukaan räätälöity kielten yksityisopetus

Onko toiveenasi oppia kieltä aivan perusteista lähtien askel askeleelta, vai tarvitsetko ennemminkin kielen intensiivistä valmennusta ennen tärkeää haastattelua tai esitystä?

Ota yhteyttä ja kerro meille tavoitteistasi ja toiveistasi sekä missä ja millaisella aikataululla haluat opiskella – räätälöimme yksilöllisen kielikurssisi toiveidesi mukaisesti. Kartoitamme tasosi ja ammattitaitoinen kouluttaja suunnittelee juuri sinun tarpeitasi vastaavan kielikurssin. Meiltä saat räätälöityä kielten opetusta aina oman tarpeesi mukaisesti.

Mitä kieltä sinä haluaisit opiskella? Lue lisää suosituimmista kielivaihtoehdoistamme! Jos et löydä etsimääsi kieltä alta, voit tutustua kattavaan kielivalikoimaamme.

Yksityisopiskelijana olet kielikurssisi pääosassa

Yksityisopiskelijana saat opettajan intensiivisen huomion, ja tapaamisissa keskitytään juuri sinun kehittämisalueisiisi. Koulutuksen suunnittelu alkaa tarpeidesi ja kielitaitotasosi kartoituksella, joiden perusteella suunnittelemme sinulle sopivan koulutuksen. Tapaamisten aikana saat runsaasti harjoitusta käytännön kielenkäyttötilanteisiin, ja opettaja antaa sinulle tapaamisten väliin kielitaitoa kehittäviä kotitehtäviä ja vinkkejä itseopiskeluun. Kielikurssin ajan sinulla on käytössäsi sähköinen opiskelijaportaali Backstage, josta löydät kotitehtävät vaivattomasti. Henkilökohtainen opetus on tehokkain tapa kehittää kielitaitoasi, oli toiveenasi yleinen tason nostaminen tai spesifimpi koulutustarve.

Millainen kielikoulutus sopisi juuri sinulle?

Kielikurssisi suunnittelussa otamme huomioon lähtötasosi, tavoitteesi ja kuinka paljon sinulla on käytettävissä aikaa opiskeluun. Jos lähdet liikkeelle alkeista, rakennetaan hyvä pohja kielitaidollesi ja kasvatetaan rohkeutta käyttää kieltä. Jos toiveenasi on kielitaidon yleinen kohentaminen esimerkiksi arjessa ja työelämässä, suosittelemme viikoittaisia tapaamisia, joita täydennetään itsenäisillä harjoitteilla.

Jos kommunikoit kielellä jo itsenäisesti, mutta kaipaat kielitaidon sujuvoittamista ja vinkkejä esimerkiksi työssäsi vaadittavaan asiantuntijakieleen, voi joustavalla aikataululla suunniteltu toteutus olla sinulle sopivin.

Jos taas kaipaat preppausta esimerkiksi tärkeään presentaatioon tai työhaastatteluun, suosittelemme sinulle intensiivistä muutaman kerran toteutusta.

Kielikurssiemme aikataulu on sovittavissa joustavasti, tai sitten voidaan sopia säännöllinen viikkoaika, toiveidesi mukaan.

Alla toteutusehdotuksia kielikursseille:

  • Varmuutta ja vakuuttavuutta: esim. 3 x 2,5 h (esim. valmistautuminen työhaastatteluun, esityksen harjoittelu ja sisällön viilaus)
  • Joustava Teams-valmennus: esim. 10 x 1 h (Yhteys kouluttajaan mukavasti kotoa käsin tai esim. työmatkalta)
  • Kielitaidon aktivointi: esim. 10 x 1,5 h (kielitaidon aktivointi ja täsmäoppia omaan tarpeeseen)
  • Kielitaito uudelle tasolle: esim. 20 x 1,5 h (kielitaito tarvittavalle tasolle)

Tutustu myös laajaan valikoimaamme erilaisia työelämän kielikursseja »

Kielikursseja ympäri Suomen pikaisellakin aikataululla

Laaja kouluttajaverkostomme takaa sen, että voimme järjestää kielikoulutuksia ympäri Suomen. Ota yhteyttä ja kysy, järjestetäänkö koulutuksia sinun paikkakunnallasi. Opetusmuotona voi olla lähiopetus, tai vaihtoehtoisesti etäopetus videoyhteydellä, jolloin voit opiskella tehokkaasti esimerkiksi kotoa tai työmatkalta käsin. Toisinaan tarve kielikoulutukselle voi nousta esiin äkillisestikin työpaikan tai tehtävien vaihtuessa, tai kenties haluat osallistua kielitestiin. Ymmärrämme, että tällaisissa tilanteissa tarve kielikoulutukselle voi syntyä pikaisestikin. Tarjoamme mielellämme apua kaikkiin kielitarpeisiin nopeallakin aikataululla.

Meille jokainen kielikoulutus on yksilöllinen kokonaisuus. Yhteistyö kanssamme alkaa tavoitteiden ja tarpeiden kartoituksella.

Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä

Optimi Training Oy

Jääkärinkatu 7
00150 Helsinki
Katso kartalla »

Toimitusjohtaja

Auli Larkomaa
040 746 43 36
auli.larkomaa@optimitraining.fi

Suomen Vahvimmat logo Kauppalehti Menestyjät 2016-2020 Luotettava kumppani

Copyright © 2024 Optimi Training Oy

Kysy meiltä