Asiakkaitamme

tyypitlevea1200

Tyytyväisiä asiakkaitamme on mm. seuraavilta aloilta: terveydenhoito, palvelu, vakuutus, pankki, rahoitus, liikenne, kuljetus, energia, ympäristö, rakennus, teollisuus, teknologia, tietoliikenne, kauppa ja kulutustavara.
Asiakkainamme on sekä suuria kansainvälisiä yrityksiä, julkishallinnon organisaatiota, pienyrityksiä ja yksityishenkilöitä.

sitowise
SITOWISE

”Yhteistyö Optimi Trainigin kanssa on ollut helppoa, vaivatonta ja tuloksekasta. Ruotsin ja norjan kielikursseillamme kouluttajat ovat luoneet rennon, mutta

ammattitaitoisen tunnelman kielten oppimiseen. Mielellämme suosittelemme Optimi Trainingiä muillekin yrityksille.”

Milla Oinonen

HR Business Partner

yths
YTHS

”Optimi on järjestänyt juuri meidän tarpeisiimme suunniteltua koulutusta eri ammattiryhmille. Terveydenhoitajat, fysioterapeutit, hammashoitajat ja -hygienistit sekä palvelusihteerit ovat harjoitelleet kursseilla työtilanteita ruotsiksi ja tehneet oman alan sanastopankkia. Opiskelijoiden palautteet kurssista olivat erinomaisia: Kurssi rohkaisi käyttämään ruotsin kieltä töissä, ei enää niin pelkää kun tulee ruotsinkielinen asiakas, vaan ainakin yrittää ensin selvitä ruotsin kielellä. Opettaja oli innostava ja kurssille oli aina kiva tulla. Se muutti omia asenteitani ruotsin kieltä kohtaan ja on saanut minut pälpättämään ruotsia myös työkavereiden kanssa. Se on myös lisännyt rohkeutta palvella ruotsin kielellä potilaita.”

Teija Pietilä

Johtava hoitaja

ptc
PTCServices Oy

“Yrityksemme valitsi kilpailutuksen perusteella Optimi Trainingin Oy:n englannin kielikurssin toteuttajaksi. Olemme erittäin tyytyväisiä valintaamme. Yrityksemme erikoisala on otettu hienosti huomioon, ja todella tuntuu, että kielitaito lisääntyy kohisten viikko viikolta.

Kouluttaja on äärimmäisen ammattitaitoinen, innostava ja loistava opettaja. Kaiken lisäksi hän on erittäin huumorintajuinen ja opetussessiot kiitävät kuin siivillä.”

Irene Usano

thl
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
”Optimi Trainingin Oy:n korkealaatuiset kielikoulutukset vaativien asiantuntijoiden erityisaihealueiden teemoihin ovat olleet erinomaisia. Kursseille osallistuneet asiantuntijat ovat kiitelleet kouluttajien laajaa osaamista heidän omilta asiantuntija-alueeltaan sekä yksilöiden henkilökohtaiset tarpeet huomioiva tapa kouluttaa. Yhteistyö kanssanne on miellyttävää. Asiakkaiden kuuntelu on hieno vahvuusalueenne.”

Pirjo Pykäläinen

vnk
Valtioneuvoston kanslia

“Optimi Training on huolehtinut vuodesta 2015 lähtien ministeriöiden henkilöstön kielikoulutuksesta. Se on osoittautunut asiantuntevaksi, luotettavaksi ja joustavaksi koulutuksen järjestäjäksi, joka pystyy hyvin huomioimaan organisaatiomme kielikoulutuksen tarpeet sekä koulutuksen sisällön että kurssien hallinnoinnin osalta.

Kouluttajat ovat saaneet osallistujilta positiivista palautetta ja kursseja on pidetty erittäin onnistuneina. Viikko-opetukseen osallistuvat ovat pystyneet aktiivisesti ylläpitämään kielitaitoaan ja ovat osittain jopa edistyneet seuraavalle taitotasolle. Lyhyemmillä intensiivikursseilla on koulutettu esim. erilaisissa kokous- ja esiintymistilanteissa tuiki tarpeellista kielitaitoa ja käytäntöjä.”

Seppo Liuttu

Erityisasiantuntija